Over ons

Over ons

ONZE IDEOLOGIE

MET LIEFDE VOOR ALLE VROUWEN
DE VROUWEN VAN DE WERELD

Wij zijn Elena en Sofia, we komen uit Hamburg, Duitsland en wij zijn de grondleggers van KIKI COSMETICS.

In 2011 hadden we het idee om een product te creëren dat als belangrijkste doel heeft om de natuurlijke schoonheid van elke vrouw te benadrukken. Wie heeft er niet gedroomd van make-up zonder make-up? Soms hebben we vrouwen minder tijd voor ons. Maar dat betekent niet dat we minder aandacht aan ons uiterlijk hoeven te besteden. KIKILASH garandeert in recordtijd geweldige resultaten!

Om u iets zeker te maken, hebben we samen met tal van schoonheidsexperts het wimperserum en wenkbrauwenserum "Kikilash" ontwikkeld. Sindsdien werkt de Kiki Cosmetics-familie constant aan het perfectioneren van de formule. Voor ons staat de kwaliteit van ons product voorop. Toch proberen we onze kosten relatief laag te houden omdat we elke vrouw in staat willen stellen een kleine schoonheidsbehandeling te betalen. Het is de combinatie van al deze actieve ingrediënten, zonder parabenen, die KIKILASH zo origineel en zo goed maakt.

ONS DOEL...

We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en proberen daarom altijd ons product aan te passen aan hun behoeften en het te verbeteren. Klantcontact is erg belangrijk voor ons omdat we er altijd voor je willen zijn! We beantwoorden graag uw vragen, luisteren naar uw suggesties en lezen al uw feedback omdat u zo belangrijk voor ons bent! Of het nu gaat e-mail, Facebook of Instagram, we kunnen niet wachten om te horen wat je te zeggen hebt. Het is niet nodig om te lijden als je mooi wilt zijn!

Cookie- en privacybeleid