FAQ

Frequently Asked Questions

VEELGESTELDE
VRAGEN

ALLES OVER DE EFFECTEN VAN KIKILASH
Voor optimale resultaten raden we aan dat onze klanten één keer per dag een kleine hoeveelheid serum aanbrengen met de borstel op de bovenste wimperlijn. Voordat u Kikilash gebruikt, moet u ervoor zorgen dat er geen oude make-up resten op uw ogen aanwezig zijn en dat uw wimpers droog zijn.
CACUMEN PLATYCLADI EXTRACT: Het wordt vooral in Azië gebruikt om de haargroei te bevorderen omdat het de groei van haarzakjes stimuleert.
FOLIUM ISATIDIS EXTRACT: De hoge concentratie van aminozuren en polysachariden verbetert de haarvezels en haarschubbenlaag, die de groei van dubbele wimpers bevorderen.
ZWARTE KOMIJN: Wordt gebruikt als een regenerator van huidcellen om huidirritatie en letsels te voorkomen.
NIGELLA SATIVA EXTRACT: Botanische extracten van gember, lavendel en aloë vera voeden wimpers met antioxidanten, kuren en conditioners.
KORAALPOEDER: Dankzij de overvloed aan mineralen bevordert koraalpoeder de groei van wimpers. Het wordt ook gebruikt voor huidverjonging.
Gezuiverd water, Fructus Chebulae, Polygonum Multiflorum Wortel extract.
Ja, vooral in het begin is het regelmatig gebruik van belang voor een optimaal resultaat.
Het is noodzakelijk om geduldig te zijn voordat u de effecten van Kikilash op de wimpers kunt observeren. Vaak worden de eerste resultaten pas na een paar weken dagelijks gebruik zichtbaar. Daarom is het zo belangrijk om Kikilash dagelijks te gebruiken, zodat de wimpers perfect worden verzorgd en de diepte van de wimpers worden gestimuleerd door dit natuurlijke product. Na ongeveer drie maanden kunt u de gebruiksfrequentie verminderen tot 3-4 keer per week.
Het is aan u om te beslissen of u Kikilash 's ochtends vóór de make-up of' s avonds voor het naar bed gaan gebruikt. De ideale tijd voor aanbrengen is echter 's nachts, bij voorkeur een paar uur voordat u naar bed gaat. Het voordeel hiervan is dat het serum langer in staat is om het effect te optimaliseren.
De eerste resultaten worden na de eerste vier weken verwacht. De wachttijd om de effecten te observeren kan echter van persoon tot persoon verschillen.
Niets. Je wimpers keren na enkele weken terug naar hun natuurlijke staat.
Het Serum mag eenmaal per dag worden gebruikt om bijwerkingen en mogelijke risico's te voorkomen.
Ja, het hebben van gekleurde of valse wimpers heeft geen effect op de acties van Kikilash.
Een deel van het serum kan in het oog komen en zeer onaangename irritatie veroorzaken.
Kikilash doet ook wonderen voor de wenkbrauwen. En het is niet erg ingewikkeld. Breng het serum op de wenkbrauwen aan 's avonds voordat je gaat slapen.
Ja, Kikilash is ook geschikt voor dragers van contactlenzen. Het wordt echter aanbevolen om de contactlenzen niet direct te plaatsen na het aanbrengen om direct contact van het product met de ogen te voorkomen.
Kikilash Eyelash Serum stimuleert wimpers diep vanbinnen aan de wortels en veroorzaakt blijvende verandering.
ALGEMENE VRAGEN
Nee, Kikilash Eyelash Serum is niet op dieren getest. Proeven op dieren zijn in de EU bij wet verboden voor cosmetica.
Ja, Kikilash wordt overal in Europa geleverd.
Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Als u de bestelling wilt wijzigen / annuleren, kunt u contact met ons opnemen per e-mail of telefoon. We helpen je graag verder.
We raden het gebruik van ons wimperserum niet aan tijdens de periode van zwangerschap of borstvoeding. Als u nog vragen heeft over dit onderwerp, raden we u aan contact op te nemen met uw arts of apotheker.
Als u de bestelling wilt retourneren, kunt u per e-mail of telefoon contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.
De effectiviteit van het serum is afhankelijk van de volgende factoren: Correct en regelmatig gebruik. Voor de beste resultaten, breng het serum elke nacht aan op de bovenste wimperlijn. Regelmatige en correcte toepassing is erg belangrijk, anders krijgt u mogelijk niet het gewenste effect. Het hangt ook af van de eigenschappen van de wimpers van elk. Hoe meer wimpers je hebt, hoe belangrijker het effect. Kiki Cosmetics zorgt ervoor dat de ingrediënten van Kikilash zorgvuldig zijn geselecteerd om een "WOW" -effect aan elke vrouw te garanderen.
Een opdracht kan om verschillende redenen mislukken. Neem contact met ons op zodat wij direct uw probleem kunnen aanpakken.
Cookie- en privacybeleid